HORECA MOBİLYA

Başarımız ve şirket tarihimiz.

Her konsepte, isteğe ve zevkinize göre dizayn etebileceğiniz, sadece sizlere özel ürünlerimizle en iyi kaliteyi sizlere sunmayı kendimize hedef olarak belirledik.

HERŞEY HORECA

Horeca Mobilya imalat sektöründeki 12 yıllık tecrübesiyle en son teknolojileri yakından takip ederek müşteri memnuniyeti odaklı üretimine devam etmektedir.

Hotel restorant ve kafeterya mobilyaları imalatında uzman ekibiyle, mimari ve teknik donanımıyla en güzel tasarımları en ekonomik biçimde sizlere sunmaktadır.

Misyon

Üretim aşamalarında kullandığı profesyonel işçiliğiyle, müşterilerine beklentilerinin üzerinde bir yaklaşımla, yüksek kaliteli , estetik , modern , insan sağlığına uygun ve ekonomik profesyonel mobilya ürünleri imal etmektedir.

Vizyon

Horeca Mobilya imalat sektöründeki 12 yıllık tecrübesiyle, teknolojik alt yapı ve konusunda uzman çalışanlarıyla hedefi; Otel, restorant, kafeterya, mobilyaları üretiminde Türkiye’nin ilk 5 markasından biri olmaktır.

3860 MEMNUN MÜŞTERİ
2160 TAMAMLANMIŞ PROJE
87 EKİP ÜYESİ
2 FABRİKA

KALİTE POLİTİKAMIZ

TSE ürün kalite standartlarına göre üretim yapmakta olan HORECA MOBİLYA , gücünü ve kalitesini sadece yurt içinde değil, 15 ülkeye yaptığı ihracatlarda yurt dışındada göstermiştir.

Neden Biz?

Farklı Vizyon

Ürünlerimizi farklı bir bakış açısıyla üretmeye çalışırız, kalite ve çeşitlilik asıl daimi amacımızdır.

Estetik Tasarımlar

Üretimlerimizde Estetik, Sağlamlık ve kullanışlılık, en önemli etkendir, tasarımcılarımız kendilerini sürekli yeniler ve en yeni modayı yakalamayı hedefler. Tasarımlarda amacımız sıradanlıktan ayrılmak sadece gösterişliliği değil , mekanlarınızda sizin istediğiniz havayı yansıtmaktır.

Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyeti bizler için ön sırada gelen bir konudur. Sorunsuz bir alışveriş ve optimum fayda için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.

Sınırsız Renk Seçenekleri

Sınırsız renk desen seçenekleri sunuyoruz, aradığınız her neyse burada belki birkaç tık yakınınızda. Mutlu, huzurlu, eğlenceli, klasik, kaliteli, ciddi… mekanlar yaratmak Horeca Mobilya ile artık çok kolay…

İletişime Geçin

Sizlerde projelerinizi hayata geçirmek için Horeca Mobilya güvencesi altında olmak isterseniz, bizimle hemen iletişime geçin.